Menu

1. 3. 2014

My life is a mess

Dnes mám jeden z tých odporno depkárskych dní, kedy mám pocit, že nič nestíham, nič neviem a som totálne nemožná. Dnes sa konečne po týždni prázdnin pustila do učenia. Teda začala som už niekedy vo štvrtok ale povedala som si, že dnes už fakt makám lebo mi týždne voľna končia pomaly ale isto. A zas som chytila ten sprostý pocit, že sa nič nestíham učiť a mám toho strašne veľa a stále to všetko len pribúda a ja na to už fakt nemám nervy. Samozrejme sa tomu nedá vyhnúť, maturita je už za dverami, chýbajú len necelé 3 týždne. Síce si hovorím, že nemám prečo stresovať, lebo mi stačí aby som prešla a taká hlúpa aby som neprešla z písomných nie som ale aj tak.. Keď nad tým rozmýšľam je mi z toho celého zle a najradšej by som vybehla von a niekam utiekla. Len tak sa bezcieľne prechádzať po uliciach, v prírode medzi stromami, sedieť pri rieke alebo vyjsť na najvyšší bod v meste a užívať si ten výhľad. Ešte k tomu keď bol dnes taký krásny a slnečný deň.

Zajtra to dúfam napravím a vybehnem von, dúfam že bude pekne lebo ma asi trafí šlak :D.. pôjdem von s jedným kamarátom a pri ňom mám istotu že sa budem poriadne smiať a budeme trepať blbosti takže sa na to celkom teším, že aspoň na chvíľu vypadnem z reality :)

No myslím, že na dnes tu bolo už dosť veľa negatívnych myšlienok na to, že tento blog nikto nečíta. Majte sa tu pekne, užívajte si víkend.

enjoyy :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára